Jan Ullrich indrømmer doping

- Ja, jeg har benyttet mig af Fuentes' behandlinger. Næsten alle har taget præstationsfremmende stoffer. Jeg har ikke taget noget, som andre ikke også har, siger Jan Ullrich og tilføjer, at han blot ønskede at konkurrere på lige vilkår med sine konkurrenter.

- Snyd er for mig først, når jeg får en fordel, og sådan var det ikke. Jeg ønskede bare at sikre lige muligheder, siger Ullrich til Focus.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og underholdning.

Han afsoner lige nu to års karantæne fra cykelsporten, efter han i 2012 blev dømt skyldig i bloddoping af CAS, den internationale sportsdomstol. Han stoppede officielt karrieren i 2007 og appellerede ikke karantænen.

Jan Ullrich var hjælperytter hos det tyske Telekom-mandskab, da Bjarne Riis vandt Tour de France i 1996. Året efter vandt han selv det franske cykelløb, men dopingmistanken klæbede til ham gennem nullerne.

SE VIDEO: 8Ball og Klunkeby klar med årets Tour de France-hit

Den spanske læge Eufemiano Fuentes blev afsløret af spansk politi i 2006 i den såkaldte Operación Puerto for at have en lang række cykelryttere på sin klientliste. Blandt navnene var Ivan Basso, Tyler Hamilton og Jan Ullrich, der nu indrømmer brugen af bloddoping.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip