Jane Seymour skal skilles

Jane Seymour og hendes mand James Keach skal skilles. De er gået fra hinanden efter 20 års ægteskab og forhandler nu om vilkårene for en skilsmisse.

Parrets talsmand bekræfter, at den 62-årige skuespillerinde og hendes tre år ældre gemal har opgivet at få ægteskabet til at fungere, men understreger, at bruddet sker i venskabelighed og fastslår, at parløbet fortsætter på flere områder.

»Jane Seymour og James Keach blev separeret for nogle måneder siden.
For øjeblikket forhandler de betingelserne for deres skilsmisse«, hedder det i en udtalelse, der fortsætter: »De fortsætter deres forhold som hengivne forældre for deres børn og som forretningspartnere, ligesom de bevarer deres fælles engagement i de velgørende initiativer, de har arbejdet på gennem deres ægteskab«.

Når skilsmissen er en kendsgerning, har Seymour og Keach tilsammen syv forliste ægteskaber bag. Den tidligere Bond-pige havde været gift tre gange, da hun sagde ja til Keach, mens han kunne opvise to ekskoner.

Under indspilningen af »Lille doktor på prærien« var Seymour gravid med parrets tvillinger John Stacy og Kristopher Steven, som fylder 18 år i november.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip