Janes værtshus igen udsat for hærværk

Der ventede en kedelig overraskelse, da værtshusejer Jane Pedersen mødte på arbejde mandag morgen. Hendes værtshus, Cafe Viking, der i august sagde fra til pengeafpresning fra bander på Nørrebro, er blevet udsat for nyt hærværk.

- Vi opdagede det her i morges. Hele den ene væg var oversprøjtet med sådan noget tyndt, gul maling. Det var ikke sprøjtet videre hen ad muren, selvom vi har samme farve frimærkehandleren og jeg. Det var kun min facade, vinduer og det hele, siger Jane Pedersen.

Cafe Viking ligger på Nørrebro i København, og stedet blev landskendt, da Jane Pedersen stod frem og fortalte, hvordan bander i området kræver beskyttelsespenge.

Cafe Viking har ikke villet finde sig i afpresningen, og det fik konsekvenser i august, hvor der blev kastet brosten ind igennem vinduerne, mens værtshuset holdt åbent. Nu er stedet så blevet udsat for hærværk igen.

- Det er svært at sige, om det har nogen relation til det, der tidligere er sket. Men det er meget mærkeligt, når jeg aldrig har oplevet sådan noget før. Aldrig.

- Jeg tænker, at det muligvis sker, fordi de skal true mig og fortælle, at de stadig er her. Men det kan også være nogen, der siger hej hej, nu gør vi det her, for så tror hun måske, der er dem, der har gjort det, siger Jane Pedersen.

Hun vil meget nødig give nogen skylden, hvis det ikke er dem, der har gjort det.

- Men det kan ikke slå mig ud af kurs. Det er ikke noget, der skræmmer mig. Nej, nej, der skal mere til, siger hun.

Selvom det er en kedelig oplevelse at vågne op til, tager Jane Pedersen episoden med den gule maling stille og roligt.

- Bettina (Jane Pedersens kollega red.) har stået og prøvet at vaske det af, men det er jo skidekoldt. Så hun har stået og gjort det bedste, hun kunne. Så må vi få taget noget mere, når jeg har været ude at handle, siger Jane Pedersen og smågriner.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip