Janet Jackson beder om hjælp til Afrika

Den tørkeramte Sahel-region i Vest- og Centralafrika er truet af hungersnød og Janet Jackson forsøger nu at råbe verden op inden det er for sent. Hun medvirker i en UNICEF-kampagne, der skal skaffe humanitær bistand til området.

Jackson optræder i en række videospots, der bringes på internettet.
Her fortæller sangerinden blandt andet, at op mod halvanden million børn risikerer at blive ofre for livstruende fejlernæring.

»Vi står over for den stille nød. Der er så mange af Sahel-regionens børn, som risikerer at miste livet. fordi de ingen mad har«, påpeger den 47-årige popstjerne i en udtalelse og fortsætter: »Vi er nødt til at handle nu og beskytte disse børn mod fejlernæring. Vi skal ikke kun hjælpe, når der opstår katastrofer, men også i nuet og for fremtiden«.

Sangerinden forsikrer, at hun selv bidrager til indsamlingen: »Jeg engagerer mit hjerte, min kærlighed og mine ressourcer i denne sag, Med din hjælp og UNICEFs lederskab kan vi bringe forandring til Vest- og Centralafrika«, slutter Jackson.

Sahel-regionen er et op til 1.000 kilometer bredt bælte, der spænder over Afrika fra Atlanterhavet i vest til Det Røde Hav i øst.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip