Janet Jackson går ind i diamantbranchen

Den populære popsangerinde Janet Jackson har netop udgivet sin første single i fem år. Men musikken er ikke længere nok for den nu 49-årige musiker. Karrieren er steget til nye højder.

Nu går Janet ind i diamantbranchen, hvor eksklusive sten skal sælges for tårnhøje summer.

Til en prisoverrækkelse for musik søndag, den såkaldte BET Awards, bar den altid udfordrende sangerinde en hjerteformet diamanthalskæde fyldt med 25 karats gule diamanter. Kæden er en del af den første diamantkollektion, som Janet står i spidsen for.

Men livet som Michael Jacksons lillesøster på første klasse fortsætter, for "No sleep"-sangerinden tager ikke hvad som helst for sin nye dille. Og man skal være lavet af en særlig kaliber for at få lov til at beklæde sig med de værdifulde smykker. 

Den omtalte diamanthalskæde, som Janet viste frem på scenen, er to millioner dollar værd. Det svarer til næsten 13,5 millioner danske kroner, så der er ingen grund til at tro, at diamanter bliver allemandseje, selvom sangerinden prøver at omfavne alle på sin hjemmeside med de funklende sten.

På Janet Jacksons hjemmeside, janet-love.com står det beskrevet, hvilken målsætning Janet Jackson har med sit nyeste erhverv.

- Vi vil fange hele verden med det unikke ikons (Janet Jackson, red.) forståelse, passion og smag for verdens mest eftertragtede sten, skriver firmaet Paul Raps, som udgiver Janet Jackson-kollektionen.

Janet Jackson har ud over sin musikkarriere udforsket filmbranchen, men vendte hurtigt tilbage til musikken igen. Dog er det første gang, at hun vender næsen mod glitter og guld. Tiden må vise, om hun endnu engang skal gå tilbage til der, hvor hun oprindeligt stammer fra.  

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip