Janice Dickinson: Alt er blevet så glat på mig

Den 58-årige supermodel Janice Dickinson går linen ud, når det gælder om at bevare et ungt udseende.

Det sidste nye er, at den aldrende stjerne har fået indsprøjtninger med stamceller på Blue Horizon Stem Cell clinic i Wuhan i Kina.

- Hvis nogen skal have det nyeste, revolutionerende hudpleje-mirakel, så er det mig med fremstrakt hånd forrest i køen. Min hud har forvandlet sig fra grå til rosenrød, og jeg har det fantastisk!, siger Janice Dickinson om behandlingen.

Dickinsons hud er blevet glat

Lægerne udfører behandlingen ved at tage stamceller fra menneskemoderkager, som indsprøjtes i træt og rynket hud med foryngende virkning.

Den tidligere model har for nyligt fået foretaget sin første behandling til en værdi af 55.000 kroner, og hun er begejstret over resultatet.

- Min hud er bare fantastisk. Mit ansigt og mine ben og hænder og fødder og min skede og numse. Alt er blevet så glat. Mit liv har forbedret sig enormt!, siger Janice Dickinson.

Danske Lasse har scoret den amerikanske supermodel Janice Dickinson. Se billedet på seoghoer.dk

Stamcellebehandling gav fornyet energi

Janice Dickinson har altid været åben omkring, at hun tidligere har fået foretaget plastikkirurgi og botoxbehandlinger.

Den nye stamcellebehandling er endnu ikke blevet godkendt i USA, men stjernen er overbevist om, at behandlingen er kommet for at blive.

Selv hendes forlovede, den amerikanske psykolog Dr. Robert Gerner, har afprøvet behandlingen.

- Jeg fløj 24 timer til Kina med min forlovede Rocky og tog direkte fra lufthavnen til hospitalet, hvor jeg blev gjort klar til indsprøjtningerne. Jeg vågnede op klokken tre om natten med energi som aldrig før, siger Janice Dickinson.

Janice Dickinson havde god sex efter behandling

Stamcellebehandlingen resulterede da også i en velkommen sidegevinst for parret.

- Rocky fik også indsprøjtningerne, og han og jeg havde det bedste sex, vi havde haft i årevis. Jeg kan ikke beskrive, hvordan vores liv med det samme er blevet forbedret efter behandlingerne. Jeg er roligere. Jeg er mere fokuseret, og jeg er sødere, siger den tidligere model.

Janice Dickinson har givet offentligheden rynke-chok ved at fremvise lår med læderhud. Se billedet på seoghoer.dk

Janice Dickinson, der har været gift tre gange, blev forlovet med Robert Gerner i 2012. unHun

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip