Janne Karlssons VM-race

- Jeg er meget tilfreds med programmet, som ligner tidligere års VM-optakt. De to kampe i Tjekkiet og to kampe mod Tre Kronor (Sverige, red.) i april ser meget spændende ud, siger han.

Janne Karlsson, der blev præsenteret som ny dansk landstræner 27. juni, er for første gang i landsholdsboksen i november i to eller tre kampe i Norge.

Masser af testkampe

I februar er landsholdet med i en fire nationers-turnering i Frankrig, og i april bliver der ikke færre end syv VM-test.

Landsholdet spiller to kampe i Tjekkiet, to kampe mod Tre Kronor (en ude og en hjemme), to kampe i Danmark mod VM-værtsnationen Hviderusland samt en sidste VM-test mod en endnu ikke fastsat modstander.

Danmark spiller VM i Hviderusland fra 9.-25. maj og er i pulje med Sverige, Tjekkiet, Canada, Slovakiet, Norge, Frankrig og Italien.

Spændende talent

- Jeg glæder mig til at følge den danske liga. I går så jeg en træningskamp i Ljungby, hvor Malmö Redhawks vandt 2-1 med 20-årige Mathias Bau Hansen som matchvinder. Han er en spændende spiller, siger Janne Karlsson.

Om den tidligere Rødovre-forward på 1,97 meter skal spille for Redhawks i Allsvenskan eller 1. divisionsklubben Pantern er uvist.

Dagens Gossip