Jannik Hansen assisterer i Vancouver-triumf

19/12/2015

Natten til lørdag dansk tid sikrede Vancouver Canucks sig en flot sejr på 4-3 efter straffeslag i udekampen mod Detroit Red Wings i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Og det skete med god indblanding fra en dansk stav - både positivt og negativt.

Jannik Hansen stod således for oplægget til 1-0-målet i slutningen af første periode, og selv om det lykkedes Detroit at udligne til 3-3 kort før tid, trak det canadiske hold sig sejrrigt ud af kampen efter overtid og straffeslag.

Danskeren fik godt 18 minutter på isen og leverede en god præstation, som blandt andet indeholdt tre skudforsøg og som sagt oplægget til den første scoring i kampen.

I straffeslagskonkurrencen måtte man helt ud i syv forsøg, førend Linden Vey afgjorde det til Vancouvers fordel.

Inden da havde Jannik Hansen på holdets femte forsøg misbrugt på Detroit-keeper Jimmy Howard, men det fik ingen betydning, da Linden Vey afgjorde kampen for Vancouver kort efter.

Vancouver Canucks er placeret midt i sin division med syv hold, men ud over suveræne Los Angeles Kings i toppen er der ikke mange point mellem de næste hold.

Nikolaj Ehlers fik godt 12 minutter på isen for Winnipeg Jets, som på hjemmebane slog et af ligaens tophold, New York Rangers, med 5-2.

Der var dog ingen point fra Ehlers i kampen.