Jannik Hansen i hopla sikrer Vancouver sejr i overtid

27/12/2015

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen scorede begge mål, da Vancouver Canucks lørdag aften vandt 2-1 over Edmonton Oilers i det rent canadiske opgør i NHL.

Hansen udlignede i anden periode Oilers' føring efter oplæg fra de svenske Sedin-brødre.

Da der ikke blev scoret mere i kampen, skulle den i overtid. Her var den 29-årige dansker igen på pletten og scorede det afgørende mål for Vancouver.

Efter et hurtigt opspil hamrede Hansen med cirka et minut tilbage pucken i mål med et slagskud uden chance for Oilers' målvogter, Cam Talbot.

De to mål sikrede også Jannik Hansen titlen som kampens spiller.

I en anden lørdagskamp i NHL var Mikkel Bødker også blandt sit holds bedste, da Arizona Coyotes tabte med 3-4 til Los Angeles Kings.

Danskeren havde således en stav på pucken i opspillet til alle Coyotes' mål og blev derfor noteret for tre point. Samtlige tre mål blev scoret i overtal.

Endelig var Lars Eller også i kamp, da kriseramte Montreal Canadiens tabte 1-3 til Washington Capitals. Danskeren udmærkede sig ifølge nhl.com ikke i kampen. Efter en rekordgod start har Montreal tabt ni ud af de seneste ti kampe.