Jannik Hansen og Vancouver besejrer Frederik Andersen

13/10/2015

Jannik Hansen trak sig sejrrigt ud af mødet med Frederik Andersen, da de to danskere mødtes på isen i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Tidligt tirsdag morgen dansk tid vandt Vancouver Canucks ude med 2-1 over Anaheim Ducks i en kamp, der blev afgjort efter straffeslag.

Hjemmeholdet kom foran ved Sami Vatanen to minutter inde i anden periode, men senere i perioden fik Vancouver udlignet ved Adam Cracknell efter assist af blandt andre Jannik Hansen.

Der blev ikke scoret mere i den ordinære kamp, som først blev afgjort i straffeslag.

Her lagde Frederik Andersen ud med at snuppe Vancouvers første forsøg, men da Anaheim siden misbrugte et par forsøg endte Jannik Hansen og Vancouver som vindere.

Frederik Andersen blev noteret for 24 ud af 25 redninger, og han blev kåret som kampens tredjebedste spiller.

Tidligere på samme kampdag assisterede Nikolaj Ehlers sent mandag aften dansk tid for anden gang i sin NHL-karriere, der indtil videre har budt på tre kampe.

Det skete, da Winnipeg Jets tabte 2-4 ude til New York Islanders og Frans Nielsen.

Nikolaj Ehlers fandt holdkammeraten Mark Scheifele, som reducerede, da Winnipeg var bagud 0-3.

Med 19 sekunder tilbage kunne New York sende pucken i et tomt mål til slutresultatet 4-2, og her blev Frans Nielsen noteret for en assist.