Jannik Hansen og Vancouver slår Bødker i NHL

Jannik Hansen havde mest at juble over i den nordamerikanske ishockeyliga NHL natten til lørdag, da han lige som landsmanden Mikkel Bødker var på isen i opgøret mellem Arizona Coyotes og Vancouver Canucks.

Sammen med resten af Vancouver-holdet kunne Jannik Hansen nemlig rejse hjem fra udekampen med tre point efter en 4-3-sejr mod divisions- og konferencerivalerne.

Mikkel Bødker gjorde ellers, hvad han kunne for at få gang i hjemmeholdet, som var bagud 0-3 efter første periode. Danskeren lavede sin fjerde assist i sæsonen, da Arizona reducerede til 1-3, men selv om det også blev 2-3, var hjemmeholdet ikke tæt på sejren.

Kort før anden periode sluttede, bragte Vancouver sig igen foran med to, og først med en sen scoring i tredje periode bragte hjemmeholdet to minutters spænding ind i opgøret med håb om en udligning.

Den kom dog ikke, og Jannik Hansen og Vancouver overtager derfor førstepladsen i pacific-divisionen i NHL's vestkonference. Før kampen lå begge hold ellers lige med hver 11 point.

Lars Eller og Montreal Canadiens indledte også weekenden med en sejr. På udebane blev Calgary Flames nedlagt med 6-2.

Lars Eller fik lige over ni minutter på isen, og han gjorde sig mest bemærket, da han i begyndelsen af tredje periode fik en udvisning ved stillingen 4-2. Montreal endte med at drage nytte af udvisningen, da holdet i undertal reelt afgjorde kampen med målet til 5-2.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip