Jannik Hansen scorer forgæves i Vancouver-nederlag

15/11/2015

Jannik Hansen kom på scoringstavlen, men det var ikke nok til at sikre Vancouver Canucks point i NHL-kampen ude mod Toronto Maple Leafs.

Hjemmeholdet endte med at vinde kampen 4-2.

Jannik Hansen stod for 1-2-reduceringen, da der manglede cirka tre et halvt minut af anden periode.

Vancouver erobrede pucken midt på banen, og den danske ishockeyspiller fik den lidt heldigt med sig, inden han scorede.

Vancouver er nummer tre i Pacific Division med 19 point for 18 kampe.

Trods sejren er Toronto Maple Leafs sidst i Atlantic Division med 14 point for 17 kampe.

Der var også nederlag til de øvrige danskere, der var på isen natten til søndag dansk tid.

Lars Eller og Montreal Canadiens fik en ordentlig lussing på hjemmebane af Colorado Avalanche, der vandt 6-1.

Nikolaj Ehlers fik en stor øretæve i udekampen mod Nashville Predators, der vandt hele 7-0.

Mikkel Bødker og Arizona Coyotes tabte 2-5 ude til Columbus Blue Jackets.