Jannik Hansen scorer i danskermøde i NHL

27/01/2014

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen satte en stopper for 12 kampes måltørke, da han natten til mandag bragte Vancouver Canucks foran 2-0 mod Phoenix Coyotes i NHL.

Danskerens niende sæsonscoring var medvirkende til, at canadierne vandt med 5-4 på et sejrsmål scoret i den forlængede spilletid, og dermed trak Hansen sig ud af danskerduellen med en anden tidligere Rødovre-mand, Mikkel Bødker, med en vigtig sejr.

For resultatet betyder nemlig, at Vancouver holder Phoenix på afstand i tabellen, hvor de to klubber i øjeblikket kæmper om at havne på en af de pladser, der giver et wildcard til slutspillet.

Vancouver har fem point ned til Phoenix, der har spillet en kamp færre.

Jannik Hansens scoring faldt 11 minutter inde i første periode, da han tørt smækkede Ryan Keslers tværaflevering i nettet bag Mike Smith i Phoenix-målet.

For Mikkel Bødker blev det en skidt dag på jobbet. Den hurtige wing var ikke involveret i nogen af prærieulvenes scoringer, og samtidig var han på isen ved tre modstandermål, hvilket giver minus tre i hans personlige statistik for kampen.

Størst opmærksomhed i nattens NHL-runde var der imidlertid om New Jersey Devils' møde med New York Rangers, som var endnu én i rækken af udendørs kampe på de store stadioner.

Her var opgøret flyttet til baseballstadionet Yankee Stadium i Bronx, hvor 50.000 tilskuere så Rangers vinde med 7-3 i en iskold forestilling.