Jannik Hansen scorer på friløber i sæsonens bedste kamp

31/12/2014

En stor dansk ishockeyaften i Nordamerika fik et ekstra krydderi oven på U20-landsholdets sejr over Schweiz ved VM.

I NHL lykkedes det nemlig igen Jannik Hansen at komme på måltavlen, da han og Vancouver Canucks vandt 3-1 over San Jose Sharks.

Danskeren scorede til 2-0 i begyndelse af anden periode, da han efter at have afsonet en tominutters straf skøjtede direkte ud af straffeboksen og ned mod San Josés mål med pucken.

Den tidligere Rødovre-spiller afsluttede hurtigt og effektivt oppe i det ene målhjørne og var i det hele taget en af de bærende kræfter på holdet med fire skud i alt på mål.

- Jeg synes, at det var Janniks bedste kamp i sæsonen. Han var god til at lægge pres på deres defensiv, og han havde god fart. Han gjorde en klar forskel i kampen, siger træner Willie Desjardins ifølge The Province.

Han belønnede også danskeren med en forfremmelse fra tredje- til andenkæden undervejs i kampen.

På dagen, hvor hans far Olaf og hans bror Mads var med til at sikre Danmark den første sejr nogensinde ved juniorernes A-VM, var Lars Eller var med til at sikre Montreal Canadiens begge point i opgøret mod Florida Panthers.

Eller sendte holdkammeraten Brendan Gallagher af sted mod målet i slutningen af anden periode og blev dermed noteret for en assist i kampen, som Montreal vandt 2-1 efter straffeslag.