Jannik Hansen scorer pragtmål i Vancouvers NHL-premiere

08/10/2015

Den nordamerikanske ishockeyliga NHL blev skudt i gang onsdag, og det var med dansk islæt i fokus fra begyndelsen.

Således scorede Jannik Hansen, da Vancouver Canucks vandt premieren ude over Calgary Flames med 5-1.

Hansen blev endda sæsonens første målscorer for sin klub, da han midtvejs i første periode hamrede et slagskud fra forholdsvis lang afstand i mål til 1-0.

Den danske spiller fik i alt 13 minutter på isen i kampen, hvor Vancouver vandt efter perioderne 2-0, 1-1, 2-0.

Også Lars Eller smagte sejrens sødme, da hans klub, Montreal Canadiens, vandt 3-1 på udebane mod Toronto Maple Leafs.

Eller spillede lidt mere end 14 minutter, men kom ikke på tavlen med point.

Kampen var helt lige indtil sidste periode, hvor Montreal sikrede sejren med to mål. Det blev 2-1 efter 12 minutter. Sejren blev cementeret med 31 sekunder tilbage.