Jannik Vestergaard scorer i tysk målfest

Landsholdsspilleren Jannik Vestergaard slap bedst fra danskermødet i den tyske pokalturnering mellem Borussia Mönchengladbach og Werder Bremen.

Vestergaard kom nemlig både på scoringstavlen og sikrede sig sammen med Bremen avancement til næste runde i pokalturneringen efter en udesejr på 4-3.

Hos de tabende værter var Andreas Christensen med i hele kampen. Unge Christensen så ud til at være på vej videre, da hans hold førte med 1-0 ved pausen. Men så vendte kampen på hovedet, og målene begyndte at stryge ind bag Christensen og co.

Først udlignede Werder Bremen efter 52 minutter og seks minutter senere headede Jannik Vestergaard så udeholdet i front. Så sent som i lørdagens bundesligakamp mod FC Köln var Jannik Vestergaard også på scoringstavlen.

Den stilling holdt yderligere et kvarter, før kampen nok en gang var udlignet.

Mönchengladbach havde dog knapt fået armene ned, før Claudio Pizarro og Anthony Ujah med to scoringer på tre minutter reelt afgjorde kampen til Bremens fordel.

I overtiden reducerede hjemmeholdet, men Werder Bremen sikrede sig altså avancement til næste runde.

Det samme gjorde også favoritterne Bayer Leverkusen og Bayern München.

På udebane vandt Leverkusen med 3-1 over Unterhaching efter mål af Javier "Chicharito" Hernandez, Stefan Kiessling og Karim Bellarabi, mens Bayern München hjemme slog Darmstadt 1-0 på en scoring af Xabi Alonso i første halvleg.

/ritzau/

Dagens Gossip