Jannik Vestergaard skifter til tysk topklub

Skrevet af admin

10/06/2016

Dagens topnyheder

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard bytter bundesligaklubben Werder Bremen ud med ligarivalen Borussia Mönchengladbach.

Klubben har bekræftet over for en række tyske medier, at handlen er gået i orden. Der er indkaldt til pressemøde klokken 15.30.

- Vi er enige med Gladbach. Det er meget ærgerligt, at Jannik forlader os, siger Werder Bremens manager, Frank Baumann, til avisen Bild.

Ifølge fodboldmagasinet Kicker har Borussia Mönchengladbach i første omgang betalt 12 millioner euro for den danske stopper, men bonusaftaler kan skubbe prisen yderligere i vejret.

Mönchengladbach bliver Jannik Vestergaards tredje klub i den bedste tyske række, siden han debuterede for Hoffenheim i foråret 2011.

Med skiftet tager han også et spring opad i klubhierarkiet fra Werder Bremen, der i hele sidste sæson kæmpede mod nedrykning, til Mönchengladbach, der sluttede på fjerdepladsen og skal spille kvalifikation til Champions League efter sommerferien.

I Mönchengladbach gør han landsmanden Andreas Christensen selskab, og der er derfor lagt op til, at den ambitiøse klub går ind til den kommende sæson med en rent dansk forsvarsduo.

/ritzau/