Jannik Vestergaard skifter til tysk topklub

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard bytter bundesligaklubben Werder Bremen ud med ligarivalen Borussia Mönchengladbach.

Klubben har bekræftet over for en række tyske medier, at handlen er gået i orden. Der er indkaldt til pressemøde klokken 15.30.

- Vi er enige med Gladbach. Det er meget ærgerligt, at Jannik forlader os, siger Werder Bremens manager, Frank Baumann, til avisen Bild.

Ifølge fodboldmagasinet Kicker har Borussia Mönchengladbach i første omgang betalt 12 millioner euro for den danske stopper, men bonusaftaler kan skubbe prisen yderligere i vejret.

Mönchengladbach bliver Jannik Vestergaards tredje klub i den bedste tyske række, siden han debuterede for Hoffenheim i foråret 2011.

Med skiftet tager han også et spring opad i klubhierarkiet fra Werder Bremen, der i hele sidste sæson kæmpede mod nedrykning, til Mönchengladbach, der sluttede på fjerdepladsen og skal spille kvalifikation til Champions League efter sommerferien.

I Mönchengladbach gør han landsmanden Andreas Christensen selskab, og der er derfor lagt op til, at den ambitiøse klub går ind til den kommende sæson med en rent dansk forsvarsduo.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip