Jason Dufner vandt sin første Major - Tiger skuffede

Dermed er Dufner den 18. forskellige vinder i de seneste 20 major-turneringer. Amerikaneren kom fra baghjul og overhalede søndag sin landsmand Jim Furyk, som inden søndagens finalerunde førte samlet.

Dufner tangerede fredag den laveste score for en runde i en major nogensinde, da han gik i 63 slag og for alvor markerede sig som outsider til sejren. Jim Furyk var dog alligevel favorit til den samlede sejr, da han inden søndagens finalerunde førte med et slag til Dufner. En birdie på fjerde hul og generelt storspil fra rundens start gjorde, at Dufner overtog føringen på niende, hvorfra han aldrig så sig tilbage.

- Jeg kan ikke tro, at det her sker for mig, sagde Dufner umiddelbart efter sejren var i hus.

Dufner var i 2011 i omspil i samme turnering, hvor han dog tabte. Og nerverne kunne ses på amerikanerens spil på især de sidste to huller, hvor det blev til bogeys på begge. Heldigvis for Dufner gentog Furyk scoren. Derfor var det også en specielt glad vinder, som efterfølgende kunne lade sig hylde:

- At komme tilbage og vinde, efter jeg tabte til Keegan i omspil, føles virkelig, virkelig godt. De sidste to huller var uheldige, og jeg ville ønske, at jeg kunne have undgået de to bogeys, men jeg er bare så glad for at kunne gøre arbejdet færdig. Det er et stort skridt i min karriere, sagde Dufner til amerikansk tv.

Thorbjørn Olesen spillede en fin sidste runde, hvor han gik banen i én under par og avancerede sin score til samlet 4. Scoren gav danskeren en samlet placering som nummer 40. Samme placering som verdensranglistens nummer ét,Tiger Woods. Hvilket var et skuffende resultat for Woods, som ellers havde vist stor spil i ugerne op til weekendens major.

Bedre gik det Caroline Wozniackis kæreste, Rory McIlroy, der efter en skidt indledning på turneringen, fik spillet sig tilbage til en flot top-ti-placering.

 

 

 

Dagens Gossip