Jason Watt jubler: Sønnens gokart er dukket op

Der er glæde hos familien Watt efter en stjålen gokart er dukket op igen. I sidste uge fik Jason Watts 10-årige søn, Noah, der er ivrig gokart-kører, stjålet sit køretøj og alt sit grej.

Familien frygtede derfor, at det ville få betydning for resten af sæsonen, men nu er smilene vendt tilbage hos både far og søn.

- Jeg må også hellere informere om, at Noahs gokart, som blev stjålet i sidste uge, nu er tilbage hos os, juhuuuu:-) skriver Jason Watt på Facebook.

Bliv ven med Dagens.dk, ved at klikke her.

Gokarten forsvandt ved et indbrud i et værksted i Bagsværd, og derfor bad far og søn om hjælp til at finde køretøjet igen via Facebook, hvor efterlysningen også blev delt vis Facebook-siden "Efterlysninger".

At gokarten nu er sikkert hjemme igen har også virkelig åbnet racerkørerens øjne for, hvor stor effekt nettet har.

- Vi skylder en kæmpe tak til de mennesker som har hjulpet os. Internettet er en skøn ting (selvom jeg i 1996 sad med mit 56K modem og tænkte "hvad faen skal man med internettet" ) haha…, lyder det fra Jason Watt.

Klik her og bliv medlem af Danmarks nye Facebook-side med efterlysninger

I forbindelse med indbruddet og efterlysningen af gokarten udlovede familien en dusør på 5000 kroner. Men det har ikke være muligt at få oplyst, om den nu skal udbetales til en hjælpsom person.

I første omgang glæder far og søn sig bare over, at maskinen er hjemme igen.

- Vi er bare lykkelige og kan i weekenden komme ud og lufte den til sjællandsmesterskabet, skriver racerkøreren.

Dagens Gossip