Jay-Z fortsætter tøjsamarbejde

Rapperen meddeler, at han fortsætte udviklingen af den herrertøjskollektion, der skal sælges i anledning af julen.

Skandalen brød løs, da Barneys fornylig kom under anklage. To unge sorte kunder blev tilbageholdt på mistanke om tyveri. De havde begge køb dyrt ind i forretningen i New York og blev uberettiget beskyldt for at have taget varerne uden at betale eller købt dem med et stjålet kreditkort.

De to episoder udløste et ramaskrig og Jay-Z kom under pres. Over
55.5000 fans skrev under på et krav om, at han skulle afbryde samarbejdet med Barneys. Det nægtede hiphop-stjernen imidlertid og fortsætter efter planen, men han stiller betingelser.

»Jeg kører videre med lanceringen af kollektionen mens jeg afventer statsadvokatens undersøgelse. Det sker på betingelse af, at jeg får en ledende rolle og sæde i det udvalg, der skal nedsættes for at behandle problemet med racediskrimination«, skriver Jay-Z i en udtalelse og
tilføjer: »Jeg er i den unikke position, at jeg kan bruge min stemme til at gennemtvinge forandringer på dette ubehagelige område. Det nemmeste ville være at gå sin vej fra det hele og håbe, at andre gør noget, men jeg vil ikke overlade det til andre at løse problemerne.
Jeg vælger at tackle dettehér ligepå og hårdt«.

Alle indtægter fra salget af Jay-Zs tøj skal nu gå til rapperens Shawn Carter Foundation. Oprindeligt var kun 25 procent afsat til velgørenhed.

Dagens Gossip