Jay-Z sælger sine basketball-aktier

Efter en halv snes år med tætte forbindelser til basketballholdet Brooklyn Nets sælger Jay-Z nu sin ejerandel. Han overdrager sine aktier til cheftræneren Jason Kidd.

Rapperen ejer 0,67 procent af klubben og frokostavisen New York Post vil vide, at den tidligere landsholdsspiller skal betale rundt regnet en halv million dollars for denne andel, godt 2,8 millioner kroner.

Det er uden glæde, Jay-Z skiller sig af med aktieposten. Han er vild med basketball og føler sig nært knyttet til Brooklyn Nets, der repræsenterer den bydel i New York, hvor han selv er født og voksede op.

Hiphop-stjernen har imidlertid intet valg. Han er tvunget til at sælge på grund af den interessekonflikt, der opstod, da han i foråret etablerede sportsagenturet Roc Nation Sport.

Kidd er ifølge New York Post den mest værdige køber, Jay-Z kan finde.
»Der er flere andre i ejerkredsen, som vil gøre Jason til medejer. De har opfordret Jay til at sælge til ham og det gør han så«, siger avisens anonyme kilde hos Brooklyn Nets.

Holdet fik sidste år hjemmebane i den nyopførte arena Barclays Center i Brooklyn og er dermed hjemme igen efter 35 år i New Jersey.

Dagens Gossip