Jeanett Rask Thomas' mand: Ikke travlt med at erklære hende død

Den efterlyste Jeanett Rask ude til venstre.

Det er stadig en gåde hvad der er blevet af Jeanett Rask Thomas, der forsvandt fra Nørrebro i København.

Hverken politiet eller hendes mand, Lars Thomas, ved hvad der er sket med kvinden, og det er en underlig situation familien er havnet i.

For hvad nu? Kommer hun tilbage? Og hvordan kommer han og parrets to drenge videre?

I første omgang er Lars Thomas dog ikke indstillet på at få afsagt en såkaldt dødsformodningsdom, der retsligt vil erklære Jeanett Rask Thomas for død.

- Det kan være, at jeg bliver nødt til det på et tidspunkt af rent papirmæssige årsager. Men jeg ser ingen grund til, at der skal lukkes og slukkes, så længe vi ikke ved noget. At kaste sig ud i at erklære hende for død, det er lidt for voldsomt, bastant og dramastisk. Det har jeg slet ikke tænkt mig at gøre, siger Lars Thomas til eb.dk.

Økonomisk lider han og drengene ikke, da det i forvejen var ham som tjente pengene i familien.

Lars Thomas tror dog ikke, at der går lang tid får han begynder at rydde op for at komme videre med livet.

- Vi kan ikke holde til at gøre vores halve liv til et museum. Nu har vi et sommerhus, og der må tages en praktisk beslutning om, at hvis hun ikke er dukket op, inden sommerhus-sæsonen begynder, så er der kun os tilbage. Og så må jeg rydde op i sommerhuset og måske sætte det til salg. Det er først og fremmest min kone, der er begejstret for det sommerhus, siger Lars Thomas.

Dagens Gossip