Jeanette Ottesen misser medaljen på 100 meter fri

Jeanette Ottesen og Pernille Blume var begge en del af finalen ved 100 meter fri ved EM på kortbane. Men ingen af dem formåede at svømme endnu en dansk medalje hjem.

Det bedste danske podie-bud, Jeanette Ottesen, var også hurtigst på skamlen, men måtte nøjes med fjerdepladsen i tiden 52,46 sekunder.

Pernille Blume måtte nøjes med niendepladsen i tiden 53,37 sekunder, men hun var alligevel godt tilfreds.

- Jeg er super tilfreds med min tid. Jeg kan bruge løbet og stævnet til erfaring og arbejde med detaljer, siger Pernille Blume, der også deler roser ud til det støttende publikum.

- Det kan godt være, man ikke vinder medaljer, men man kan gå ud og have det rigtig sjovt. Kulissen er super fed, og det er også derfor, jeg står her og smiler, siger hun.

Kort efter satte det 16-årige danske talent Julie Levisen personlig rekord i kombinationsdisciplinen 100 meter medley i tiden 1.02,07 minutter. Det rakte dog blot til en 10. plads i hendes semifinale, hvorfor hun ikke kvalificerede sig til finalen.

Jeanette Ottesen og Pernille Blume kom allerede på medaljeskamlen torsdag, da de udgjorde halvdelen af den danske holdkap, der vandt guld på 4x50 meter fri.

/ritzau/

Dagens Gossip