Jeb Bush vil overvejer præsidentposten

Både hans far og bror har besiddet posten som verdens mest magtfulde mand, og Jeb Bush vil da heller ikke helt afvise, at jobbet som USA's præsident kunne have interesse.

Den forhenværende guvernør i Florida optrådte søndag i hele fem tv-talk shows for at præsentere sin nye bog, der handler om immigration.

Han afviser imidlertid, at hans øgede optræden i medierne betyder, at han er på vej tilbage til politik eller planlægger at gå efter at vinde Det Hvide Hus. Ikke endnu, i hvert fald.

Talk-show maratonen afsluttede en særdeles travl uge med offentlige optrædener af Bush, der ses som en blandt flere republikanske præsidentkandidater til nomineringen i 2016.

Men Bush mener, at det er for tidligt at tage stilling til, om det kommer til at ske.

- Jeg har besluttet at udskyde enhver overvejelse om det til det rette tidspunkt. Og tidspunktet er mere end et år fra nu, det er helt sikkert, siger Bush på CNN.

- Når jeg er klar til at gøre mig de overvejelser, vil jeg lade dig det vide, siger han.

Selvom både Jeb Bush's far og bror var præsidenter, mener han ikke, at han vil være tynget af nogen "Bush-bagage" i en eventuel valgkamp.

Han vurderer desuden, at kritikken af hans bror George Bush's regeringstid i årene 2001-2009 på et tidspunkt vil komme til at fremstå mere positiv, end den gør i dag.

- Jeg elsker min bror. Jeg er stolt af hans bedrifter. Jeg elsker min far, og jeg er stolt af at være en Bush, men hvis jeg går efter at blive præsident, er det ikke på grund af noget i min dna, der presser mig til at gøre det, siger han til Fox News Sunday.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip