Jeg blev ikke politimand for at plyndre flygtninge for DERES ejendele!

En opdatering på Facebook af politmanden Jacob Nielsen er blevet delt af tusindvis af danskere, efter han han lagde den på nettet i går aftes. 

Her fortæller ham om sin frustration over de danske asylstramninger, der sætter ham i en position, han aldrig har bedt om. 

Han henviser til de 34 initiativer, der blev fremlagt i november, som blandt andet giver politiet tilladelse til at visitere og ransage flygtninge med henblik på at beslaglægge værdigenstande.

Det vil fremover betyde, at politiet skal konfiskere værdier over 3000 kroner, med undtagelse af svært undværlige ting som telefoner og ure, eller ting med affektionsværdi som eksempelvis viesesringe,

Opslaget er allerede delt over 6000 gange, og rigtig mange danskere takker ham for at sætte ord på en frustration over reglerne, der også har vakt stor opsigt i udlandet, hvor initiativerne har ført til voldsom kritik af Danmark.

- I 13 år har jeg loyalt stillet op for skiftende regeringer, også for de love og regler, jeg er uenig i. Det gik jeg ind til med åbne øjne. Det har bogstavelig talt kostet mig blod, sved og tårer. Jeg har taget imod brandbomber, sten, glasflasker og meget mere for sager der ikke var mine og mennesker jeg ikke kan lide. Fordi jeg tror på at demokratiet er det bedste til at sikre alles rettigheder, skriver Jacob Nielsen og fortsætter. 

- Men først og fremmest blev jeg politimand fordi jeg ved, at retfærdighed er noget der skal arbejdes hårdt for, og nogen er nødt til at beskytte dem, der ikke kan værge for sig selv. Ingen steder får man bedre mulighed for det end i politiet, når det ikke bliver misbrugt. Jeg tager tit ting fra folk - fordi det er ulovligt, eller stjålet fra andre eller det bliver brugt til at skade andre, men jeg tager aldrig tøjet af folk eller roder dem i munden for at tage DERES EGEN RING.

- Forestiller regeringen sig, at jeg skal stå ved grænsen og pille guld ud af munden og underbukserne på dem, når de forsøger at skjule det sidste de har? Imens jeg så skulle gøre det ville jeg helt sikkert tænke på, om mine afdøde bedsteforældre, der var modstandsfolk, og som jeg ser op til, mon vender sig i graven, i tanken om, hvem jeg er kommet til at ligne, skriver han. 

Du kan læse hele opslaget nedenfor. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg blev ikke politimand for at plyndre flygtninge for DERES ejendele! I 13 år har jeg loyalt stillet op for skiftende...

Opslået af Jacob Nielsen på 19. december 2015

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip