- Jeg blev slået ned af unge på knallert

Den 17-årige ønsker ikke sit navn frem, da han ikke ved, hvem der har slået ham ned.

Han skal snart starte på Almindkloster Landbrugsskole i Viborg og var søndag den 11. kørt på sin knallert ind til byen for at sig omkring. På vej hjem igen kørte to personer på en knallert forbi ham.

De vendte om og kørte op på siden af ham og råbte, at han skulle stoppe. Da han nægtede, slog bagsædepassageren ham flere gange på ryg og skulder - så meget, at han muligvis har brækket sine ribben.

Da de to knallerter nåede en rundkørsel, måtte en hvid kassevogn bremse hårdt op for at undgå dem, og de to gerningsmænd kørte væk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg får morfin, ellers kan jeg ikke rigtig få en normal søvn eller være nogen steder. Jeg har det ikke ret godt, siger den 17-årige til Dagens.dk.

Han håber, at føreren af kassevognen kontater politiet, så man kan finde ud af, hvem de to voldsmænd er.

De kørte på en blå, tunet Peugeot-scooter uden nummerplader. Begge havde sorte hjelme med hvide striber på, der dækkede hele ansigtet. Føreren var dansk, spinkel af bygning og havde en blå t-shirt på.

Bagsædepassageren havde mørkere hud og talte dansk med accent.

Det 17-årige offer kørte på en hvid Keeway-knallert. Han havde også en sort fullface-hjelm på.

Overfaldet skete på Tapdrupvej omkring kl. 20. Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner, blandt andet føreren af den hvide kassevogn.

Dagens Gossip