"Jeg var en sort kvinde, men jeg døde": Lille dreng chokerer med nøjagtige detaljer om sit tidligere liv

En lille dreng fra Ohio er lige for tiden på alle de lokales læber, efter at han er kommet med imponerende detaljer om det, han påstår er sit eget tidligere liv.

Det skriver Fox News.

Det startede, ifølge moren Erika Rehlmann, med, at drengen, som hedder Luke, blev mere og mere optaget af sikkerhed - som for eksempel at gå over gaden og at røre ved varme ting og den slags.

Kort efter blev lille Luke helt betaget af navnet ‘Pam’, og begyndte at fortælle sin mor om sit tidligere liv som kvinde.

- Da jeg var pige, havde jeg sort hår, kunne den lille lyshårede dreng for eksempel finde på at sige.

En dag, hvor Luke havde nævnt navnet ‘Pam’ flere gange, spurgte Erika Ruehlmann endelig:

- Hvem er Pam?.

- Altså, det var jeg jo, lød svaret.

- Eller altså, det var jeg engang, men jeg døde. Jeg blev sendt op i himlen, og jeg så Gud, og han skubbede mig ned igen, og da jeg vågnede igen, var jeg en baby, og du kaldte mig Luke.

Selvom hun var helt i chok over sin søns mange detaljer, kunne hun ikke lade være med at spørge mere ind til det tidligere liv, som Luke tilsyneladende kunne huske så utroligt godt.

Han fortalte hende, at han havde boede i Chicago, og at han havde været en afroamerikansk kvinde ved navn Pam. At han var død i en ildebrand. Og han antydede, at han var sprunget ud af vinduet under branden.

Nu var Erika Ruehlmanns nysgerrighed for alvor vakt. Hun begyndte at søge rundt på internettet med de detaljer, hun havde fået af Luke.

Og inden længe havde hun allerede fået et skræmmende nøjagtigt hit: Paxton Hotel i Chicago.

Trods navnet var Chicago Hotel en beboelsesejendom i et kvarter, hvor der hovedsageligt boede afroamerikanere. Bygningen brød i brand i 1993, og i alt 19 mennesker døde i flammerne - inklusive en kvinde ved navn Pamela Robinson.

- Pam var sprunget i døden fra sit vindue. Det begyndte virkelig at blive mystisk alt sammen, siger Erika Ruehlmann til Fox News.

Hun printede et billede ud af kvinden, som havde været død i 21 år, og lagde det i en bunke med en masse andre billeder af sorte kvinder, som ikke var Pamela Robinson.

Men lille Luke havde ingen problemer med at udpege billedet af sin tidligere krop, hvilket kun føjede til morens stigende mystificering.

Efterhånden er lille Luke dog begyndt at give slip på Pam, siger Erika Ruehlmann. Derfor fortæller moren nu historien vidt og bredt, så den aldrig skal blive glemt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip