Jeg vil være single - men det skal være sammen med dig

- Jeg vil være single sammen med dig.

Jeg vil gerne have, at du går ud og drikker en øl med dine venner. At du har tømmermænd næste dag og beder mig komme hjem til dig, fordi du gerne vil holde mig i dine arme, så vi kan nusse hinanden. Jeg vil tale med dig om alle mulige ting om morgenen, men ind i mellem, når det bliver eftermiddag, vil jeg have, at vi vælger forskellige veje for dagen.

Sådan starter skribent Isabelle Tessier sit blogindlæg på Huffington Post om at finde et forhold, hvor man både kan have hvert sit og et fælles liv.

Isabelle ønsker sig et forhold, hvor hendes partner har sit eget liv. Hvor en pludselig indskydelse får ham til at tage ud af rejse, og efterlade hende hjemme, hvor hun længes efter, at hans ansigt pludselig dukker op på Facebook med et ‘hej’.

Læs mere: Fyr forlangte åbent forhold med kæresten - det kom han til at fortryde voldsomt

- Jeg vil ikke altid inviteres med, når du skal ud. Og jeg vil ikke altid invitere dig, når jeg skal. Så kan jeg fortælle dig om min aften, og du kan fortælle mig om din, næste dag, skriver Isabelle Tessier.

- Jeg vil være din gode ven, den du elsker at hænge ud med. Jeg vil have, at du stadig ønsker at flirte med andre piger, men at du kommer hjem til mig, når aftenen er forbi. Jeg vil leve et singleliv med dig. En dag finder jeg dig, afslutter hun.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip