Jennifer Aniston dårlig af Big Mac

Den sundhedsbevidste Jennifer Aniston har spist sin sidste burger. Hun er færdig med McDonald’s efter en kedelig oplevelse.

Skuespillerinden fortæller, at hun og hendes forlovede Justin Theroux på et tidspunkt var tvunget til at lægge vejen forbi fastfood-giganten, men måtte kæmpe for at få det fedtede måltid ned.

»Jeg glemmer aldrig, da Justin og jeg var på tur og blev vildt sultne.
Der var kun en McDonald’s at vælge imellem, så vi måtte stille sulten dér«, fortæller den tidligere »Venner«-stjerne i et interview med New York Magazine og fortsætter: »Jeg bestilte vist en Big Mac - og sikke en reaktion min krop kom med. Det var fuldstændig som at hælde benzin i et rent drivmiddel og jeg blev simpelthen så dårlig«.

Aniston tilskriver dette sin normalt gennemsunde levevis: »Jeg bestræber mig altid på at spise sunde og økologiske fødevarer, så den Big Mac fik min mave til at vende sig og gjorde mig elendigt tilpas«, siger hun og sikrer sig, at McDonald’s aldrig tilbyder hende en samarbejdsaftale.

Den 44-årige skuespillerinde har netop lagt sidste hånd på sin hovedrolle i en komedie med titlen »We’re the Millers« sammen med Jason Sudeikis og Emma Roberts. Rygterne vil vide, at hun og Theroux nu lægger bryllupsplaner - med sund mad på menuen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip