Jennifer Aniston: Jeg forstår ikke selfies

Helle Thorning-Schmidt gør det. Rihanna gør det. Og du gør det højst sandsynligt også. Der er selvfølgelig tale om at tage selfies, men en kendis, der ikke er hoppet med på vognen, er 45-årige Jennifer Aniston.

Det indrømmer skuespillerinden selv i et interview med Self Magazine. Her bliver hun blandt andet spurgt, om hun helst vil undvære mexicansk mad i et år eller poste et selfie på Instagram i et år:

- Jeg ville helt sikkert undvære mexicansk mad i et år. Jeg er ikke på Instagram. Og jeg er ikke fan af selfies. Jeg forstår dem ikke. Jeg føler, der er nok af dem derude, hvorfor tilføje flere?, lyder det fra selfie-skeptikeren.

Skaldede Aniston? Læs mere på kigind.com

I interviewet med Self Magazine, hvor hun skal færdiggøre en masse sætninger, afslører Jennifer Aniston meget mere uventet om sig selv, og her får du et udpluk af skuespillerindens svar:

Den mad, jeg elsker så meget, at hvis jeg tabte det på gulvet, så ville jeg spise det alligevel, er … En nacho. Jeg steger selv chipsene. Jeg tager bare en tortilla, skærer den i trekanter og smider dem i kokosolie.

Jennifer Aniston spiser moderkage. Læs mere på kigind.com

Hvis jeg kunne bytte krop med en person i 24 timer, så ville jeg vælge … Ville jeg virkelig være nødt til at give den tilbage? Jeg ville vildt gerne være god til at stå på ski, ligesom Lindsey Vonn (kendt skiløber, red.). Så ville jeg også gerne have Giseles krop (modellen Gisels Bündchen, red.), bare fordi … Hvorfor ikke?

Mine venner ved, at de driver mig til vanvid, hvis … de synger med på sange. Oh my God, jeg hader det. Jeg kan li’ at høre sangen - lad være med at synge den, please! Jeg ville optage dig til at synge sangen, hvis jeg gerne ville høre dig synge den.

Hvis du vil have mig til at smile… Der er så mange måder at gøre det på. Vis mig hundhvalpe-videoer. Søde hvalpe-videoer.

Af: Maria Hoang, KIG IND/NEwsDesk, Aller Media.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip