Jennifer Aniston: Min træner var som et dyr

Hendes seneste film Familien Miller går netop nu i de danske biografer, og Jennifer Aniston har i forbindelse med filmen givet adskillige interviews på det seneste.

Blandt andet i talkshowet The Talk, hvor hun fortæller om tilblivelsen af Familien Miller – langt over grænsen og forholdet til sin forlovede Justin Theroux.

Se billedet af Jennifer Anistons bule på maven på seoghoer.dk

44-årige Jennifer Aniston sad til bords med talkshowværten Aisha Tyler, Sharon Osbourne, skuespilleren Sara Gilbert og komikeren Sheryl Underwood, mens hun fortalte om, hvordan hun kom i form til rollen som stripper i komediefilmen.

- Jeg trænede med en træner, der var som et dyr. Jeg gjorde ting som…jeg har ikke lyst til at gøre noget af det igen, siger Jennifer Aniston ærligt.

Skal giftes med tiden

Samtidig med, at hun promoverede sin nye film, så ryddede skuespilleren også en del misforståelser omkring sin forlovelse af vejen.

På det seneste har der forlydt en del rygter om, at brylluppet med Justin Theroux skulle være aflyst, men det er altså ikke rigtigt ifølge stjernen selv.

- Tjah, der var ikke planlagt noget bryllup. De skaber ligesom historierne, fordi det ikke er interessant historien med, at vi er virkelig lykkelige og forelskede og føler, at vi er gift, og på et tidspunkt skal giftes, når vi får tid, siger Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston fik botox men syntes, fornemmelsen var alt for stram. Læs mere på seoghoer.dk

Filmen Familien Miller – langt over grænsen fik dansk premiere den 15. august.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip