Jennifer Aniston udsætter bryllup

Skuespillerinden venter med at sige ja til sin forlovede Justin Theroux, fordi hendes eksmand Brad Pitt snart gifter sig og Aniston vil lægge afstand til hans bryllup med Angelina Jolie.

Ifølge det amerikanske ugeblad Us Weekly frygter den tidligere »Venner«-stjerne, at hendes store dag skal blive overskygget, og hun vil for enhver pris undgå, at de to begivenheder kædes sammen.

Pitt og Jolie ventes at gifte sig meget snart. De fleste Hollywood-iagttagere peger på bryllup i forsommeren og her ville Aniston og Theroux også gå turen til alteret, men det bliver der imidlertid ikke noget af nu. Us Weeklys kilder vil vide, at brylluppet er udsat.

Parret overvejede angiveligt at komme Pitt og Jolie i forkøbet, men den idé fik Theroux talt sin tilkommende fra. »Justin gik helt kold på alt det hastværk«, fortæller en unavngiven kilde, som også kan berette, at Aniston og hendes forlovede har stillet deres bryllupsplanlægning helt i bero. »Der er intet sket på den front i en hel måned«, lyder det.

Den nu 44-årige skuespillerinde søgte skilsmisse fra Pitt i marts 2005 og syv måneder senere var parrets fem år lange, barnløse ægteskab opløst.

Skilsmissen fulgte i kølvandet på længere tids mediespekulationer om forholdet mellem Pitt og Jolie, som dengang indspillede krimikomedien »Mr & Mrs. Smith«. Siden er parret blevet forældre til seks børn, og det er efter Pitts udsagn ungerne, som presser på for at få deres far og mor til at gifte sig.

Aniston og Theroux havde dannet par i 15 måneder, da de forlovede sig på hans 41-års fødselsdag i august sidste år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip