Jennifer Anistons bryllup har ingen hast

Den kulørte presse vil vide, at Aniston flere gange er blevet tvunget til at udsætte brylluppet med sin forlovede Justin Theroux. Hun skal blandt andet have udskudt sin store dag for at undgå sammenfald med sin eksmand Brad Pitts forestående bryllup med Angelin Jolie.

Andre årsager er efter sigende arbejdsmæssig travlhed og en forsinket renovering af parrets nye villa i Los Angeles-bydelen Bel Air, hvor brylluppet angiveligt skal stå.

Aniston afviser imidlertid, at det forholder sig sådan. Selv om den tidligere »Venner«-stjerne fylder 45 år næste gang, har det der ingen hast at få papir på Theroux. De nyder blot at være forlovet.

»Vi har ikke fastsat en eneste dato endnu, så der er hverken aflyste eller udsatte bryllupper her«, siger Aniston til nyhedsbureauet AP og
tilføjer: »Vi skændes altså heller ikke, vil jeg da gerne lige fortælle«.

Aniston understreger også, at det sker, når det sker: »Vi bliver gift, når det føles helt perfekt og vi har ikke spor travlt. Vi opfatter os jo allerede som gift«, slutter hun.

Skuespillerinden blev skilt fra Brad Pitt i oktober 2005 efter fem års ægteskab. Hun har dannet par med Theroux siden starten af 2012 og for et år siden forlovede de sig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip