Jennifer Lawrence: Kage spændte ben

De store skuespilleres vej mod prismodtagelsen ved de årlige Oscar-uddelinger har sjældent forhindringer i form af benspændende kager.

Ikke desto mindre var det netop kage, der fik den amerikanske Oscar-vinder Jennifer Lawrence til at skvatte i sin lange, hvide kjole under ceremonien ved sidste års uddeling. Det afslører hun til Magasinet W ifølge Female First.

- Jeg var til Oscar-uddelingen og ventede på at høre, om mit navn blev råbt op, og jeg blev ved med at tænke: "Cakewalk, cakewalk, cakewalk". Jeg tænkte: "Hvorfor har jeg 'cakewalk' siddende fast i hjernen?" Og så, da jeg begyndte at gå op ad trappen og min kjole sad fast under mine fødder, indså jeg, hvad min stylist havde fortalt mig: "Spark, gå, spark, gå". Det er meningen, at man sparker kjolen væk fra fødderne, mens man går, og jeg glemte det fuldstændig, fordi jeg tænkte på kage! Og derfor faldt jeg, fortæller den 23-årige stjerne til W.

Skuespillerinden Lawrence afslører samtidig, at faldet har gjort hende nervøs for at nærme sig enhver rød løber - og at det ikke er første gang, hun har lagt sig ned i fuld længde under et offentligt arrangement.

Newspaq

Dagens Gossip