Jennifer Lawrence: Nøgenbilleder er ok

Skrevet af admin

06/01/2016

Dagens topnyheder

En nøgenskandale af dimensioner ramte Hollywood i starten af september 2014, da en række kvindelige skuespillerinders private og intime billeder blev hacket og delt til offentlig skue.

Jennifer Lawrence var en af de Hollywood-stjerner, der kunne se sin nøgne krop overalt på internettet, og kaldte efterfølgende krænkelsen en "sexforbrydelse".

- Hvis jeg ikke havde udtalt mig offentligt om det, ville folk tro, at jeg skammede mig over billederne, men det gør jeg ikke. Jeg blev derimod rasende over lækket, siger den 25-årige skuespillerinde i et nyt interview med Glamour Magazine og uddyber:

- Jeg føler slet ikke, at jeg burde have lært en lektie om ikke at tage nøgenbilleder privat, for det er ikke forkert at gøre, understreger den Oscar-vindende "Silver Linings Playbook"-stjerne.

Blandt andre hackede kendiskvinder var tv-personligheden Kim Kardashian og skuespillerinden Kirsten Dunst, og efterfølgende igangsatte it-giganten Apple en undersøgelse for at se, om der var en brist i iClouds sikkerhedssystem.

- Først forsvarede jeg mig ved at sige, jeg gennem fem år var i et fast parforhold med skuespilleren Nicholas Hoult, men selv hvis billederne ikke var til ham, men en fyr jeg bare datede, gør det ikke situationen anderledes.

- Det er din krop - du kan gøre med den, hvad du vil, raser filmstjernen.

Jennifer Lawrence kan i øjeblikket ses med tøj på i hele to film i de danske biografer - eventyrbraget "The Hunger Games: Mockingjay - del 2" og det biografiske komediedrama "Joy".

/ritzau/FOKUS