Jennifer Lopez hyldet i Hollywood

Alle sejl var sat til, da Jennifer Lopez blev fejret på Hollywoods Walk of Fame i går. Hun blev hædret med stjerne nummer 2500 på det verdensberømte fortov og afslørede den selv.

Lopez strålede om kap med sommersolen over Hollywood Boulevard, men kæmpede også med tårerne, da vennerne Pitbull og Jane Fonda holdt taler. Rapperen og skuespillerinden repræsenterede de to dele af Lopez’ karriere inden for henholdsvis musik og film, der udløste hædersbevisningen fra filmbyens handelskammer.

Lopez’ manager Benny Medina og komikeren Keenen Ivory Wayans var ligeledes på talerstolen, inden dagens hovedperson selv fik ordet - og lovede at hun nok skulle lade være med at græde. »Det føles uvirkeligt«, konstaterede den 43-årige sanger og skuespillerinde og
fortsatte: »Jeg er en heldig pige. Det har altid været min drøm at underholde og jeg vil bare gerne være god til det, jeg laver. Dette store øjeblik får mig til at arbejde endnu hårdere og drømme større«.

Flere tusinde fans var strømmet til for at overvære begivenheden og de kunne blandt andet nyde synet af en gudesmuk J.Lo, som poserede på stjerneflisen iført en hvid top og en 1950er-inspireret, næsten fortovslang ferskenfarvet taftnederdel med stor vidde.

Også latindivaens femårige tvillinger Max og Emmee var med til at fejre deres mor - og gjorde deres bedste for at komme med på alle billederne.

Stjerne nummer 2.000, der blev afsløret i 1994, gik til Sophia Loren og ifølge handelskammerets arrangementschef Ana Martinez var Lopez her i 2013 et ligeså oplagt valg til nummer 2500.

Dagens Gossip