Jennifer Lopez tilbage i "American Idol"

Jennifer Lopez er på vej tilbage til »American Idol«. Ifølge branchebladet Hollywood Reporter er hun tæt på at skrive kontrakt på sin tredje sæson som dommer.

J.Lo sad ved dommerbordet i 2011 og 2012, men holdt pause sidste år, hvor panelet bestod af Randy Jackson, Nicki Minaj, Keith Urban og Mariah Carey. Af de fire var det kun Urban, som havde lyst til at fortsætte, og i fredags meddelte producenten, at den australske countryrocksanger havde sat sit navn under en kontrakt.

Nu vil Hollywood Reporter vide, at Lopez med stor sandsynlighed bliver den næste, som melder klar, men der mangler stadig mindst én dommer mere.

Her skulle Black Eyed Peas-stjernen will.i.am være et godt bud, da han angiveligt har en forrygende kemi sammen med Lopez.

Med det store antal talentkonkurrencer, der dyster om TV-seernes gunst, er jobbet som dommer blevet et højprofileret og yderst indbringende speciale. I USA kan topnavnene således nemt score et honorar på et tocifret millionbeløb i dollars. Dommerne har nemlig en markant betydning for seertallet.

Ifølge Hollywood Reporter lægger Per Blankens, som er ny chefproducer på »American Idol«, derfor stor vægt på at sætte det helt rigtige hold til den forestående sæson, der bliver nummer 13 i rækken.

Den svenske producer overtager jobbet efter briten Nigel Lyhgoe og kommer til Fox fra »Idol« på Sveriges TV4.

Dagens Gossip