Jennifer Love Hewitt nybagt mor og hustru

Den tidligere »Ghost Whisperer«-stjerne nedkom i går med sit første barn. Hun fødte en sund og velskabt pige, som får navnet Autumn.

Den stolte far er Brian Hallisay, som skuespillerinden forlovede sig med i sommer, og nu viser det sig, at hun også har giftet sig med sin kollega.

Hewitts prasseagent Sarah Fuller bekræftede den glædelige begivenhed og lod i den forbindelse nyheden om ægteskabet springe: »Jennifer Love Hewitt og hendes mand Brian Hallisay er lykkelige over at kunne offentigøre fødslen af deres datter Autumn James Hallisay, som kom til verden den 26. november«, lød det.

En unavngiven kilde fortæller det amerikanske ugeblad Us Weekly, at Hewitt og Hallisay sagde ja til hinanden fornylig. Det skete ved et stilfærdigt bryllup, hvor kun de allernærmeste var inviteret.

De nygifte forældre blev kærester i marts 2012, da de genfandt hinanden under indspilningen af dramaserien »The Client List«, hvor de spillede mand og kone. Parret arbejdede tidligere sammen i den kuldsejlede serie »Love Bites«.

I juni røbede den 34-årige skuespillerinde, at hun var gravid med sit første barn. Dagen efter kom meddelelsen om, at hun og Hallisay havde forlovet sig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip