Jens Werner om Allan Simonsen: Det er et helvede at være vidne til

Fredag efter fredag er fodboldlegenden Allan Simonsen gået videre i Vild med dans trods bundkarakterer. Og det er gået for vidt nu, mener Jens Werner.

- Der skal være plads til den sjove og den kiksede. Op til et vist niveau. Sådan har det altid været. Med en Jesper Skibby, en Kim Milton eller en Sven-Ole Thorsen på samme lave niveau som Allan Simonsen. Det var i orden indtil for to-tre fredage siden, at han var med. Men nu er det et helvede at være vidne til, at det ene par efter det andet ryger ud til fordel for et par som Allan og Sophie, som nok desværre ikke forbedrer sig så meget mere, siger dansedommeren til BT.

Læs også: Allans kult-status kan vi ikke hamle op med

Han anerkender, at det er et underholdningsprogram, hvor seerne skal have stor indflydelse, men han mener, at det er ærgerligt, at Simonsens popularitet går ud over dygtige dansere, der knokler uge efter uge.

Anne Laxholm er enig med sin dommerkollega.

- Jeg har fået flere forslag til, hvordan det kan ændres, som jeg vil tage videre til Gitte Madsen (underholdningschef på TV2, red.). Men jeg tror ikke, at vi kan lave om på reglerne, fordi det er et koncept fra BBC. Det er sådan, det er skruet sammen, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hvad mener du? Er Allan Simonsens succes i Vild med dans gået for vidt, eller fortjener han at gå hele vejen? Deltag i debatten her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip