Jermaine Jackson afviser sexanklager

En advokat har allerede afvist koreografen Wade Robsons sexanklager mod Michael Jackson som opspind, og nu går sangerens storebror Jermaine også til angreb.

Robson hævder, at popkongen udsatte ham for seksuelle overgreb, dengang han som barn jævnligt overnattede hos Jackson. Krænkelserne skal have fundet sted fra Robson var syv år til han fyldte 14 og den nu 30-årige australier vil have boet til at betale erstatning. Da fristen for at gøre krav gældende mod boet er overskredet, har han anmodet skifteretten i Los Angeles om at godkende et ekstraordinært søgsmål.

Anklagerne sender sangerens bror op i det røde felt. »Wade Robson er fuld af lort. Han gik i vidneskranken og svor, at Michael aldrig rørte ham og det er sandheden«, tordner den tidligere Jackson 5-stjerne med henvisning til retssagen i 2005, hvor Jackson blev frikendt for seksuelle krænkelser af en 13-årig dreng.

Jermaine Jackson siger videre til hjemmesiden TMZ.com, at koreografens påstande er »én stor løgn« og peger på, at hans lillebror er afskåret fra at forsvare sig.

I fredags gav boets advokat Howard Weitzman koreografen det glatte lag. Han henviste også til straffesagen for otte år siden og stemplede Robson som lidet troværdig. »Vi er overbevist om, at retten nok skal gennemskue ham«, lød det.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip