Jes Dorph åbner Bakken

Den populære TV-vært, Jes Dorph, som vi alle kender som nyhedsoplæser og fra utallige royale begivenheder, OL og andre store begivenheder, er blevet kaldt en "samlende figur for familien Danmark".

Nu har han indvilget i at stå for den officielle åbning af en ny sæson i en samlende attraktion for familien Danmark. En ny sæson, som samtidig markerer 430-året for legenden om Kirsten Piils kilde, der siden udviklede sig til det kildemarked, som i dag er kendt som verdens ældste forlystelsespark – Dyrehavsbakken.

Efter mere end 20 år på TV2 gik 53-årige Jes Dorph i fjor over til konkurrenten for at afløse Peter Schmeichel som Champions League-vært på TV3+. En rolle, der tydeligvis passer som fod i støvle til den fodboldglade TV-vært, der privat er passioneret FCK-fan.

Og mon ikke Dorph bliver udfordret på sit boldøje, når han sammen med Bakkens direktør traditionen tro skal battle mod Pjerrot og Julemanden i forbindelse med den obligatoriske rundtur i forlystelsesparken efter åbningsceremonien.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip