Jes Dorphs kone: Det er barnligt, men…

Det er ikke mange måneder siden, at indretningseksperten Louise Lehrmann fik sit højeste ønske opfyldt: Hun sagde ja til Jes Dorph-Petersen under et smukt og romantisk bryllup i Trinitatis Kirken i det indre København.

Og nu håber fru Dorph så, at endnu et ønske går i opfyldelse. Et ganske barnligt ønske, hvis man spørger indretningseksperten selv.

Her er forklaringen. Derfor gik Louise Dorph i panik før brylluppet

Louise Dorph er nemlig med i kapløbet om at vinde titlen som ’Årets brudekjole’ – en konkurrence hvor Billed-Bladets læsere hylder de flotteste kjoler i det forgangne år.

- Det er barnligt, jeg vil gerne vinde Billed Bladets konkurrence ’Årets Brudekjole”, skriver Louise Dorph på sin Instagram-profil og opfordrer alle til at sende en stemme i hendes retning.

Louise Lehrmann og Jes Dorph-Petersen sagde ja til hinanden 5. oktober, og bruden havde i dagens anledning iført sig en kjole re-designet af Lisbeth Nordahl.

Kjolen havde hun købt for mange år siden i en vintagebutik – og havde gemt den indtil den store dag.

- Det kunne være sjovt at vinde med en vintagekjole… Eller skal vi bare kalde en spade for en spade, og kalde det GENBRUG, skriver Louise Dorph videre.

Sådan bor Jes Dorph. Se hans luksusvilla i Hellerup på seoghoer.dk

Også brudekjoler båret af skuespilleren Beate Bille, den svenske prinsesse Madeleine og tv-værten Sisse Fisker er med i opløbet om den fine titel i Billed-Bladet.

Af Line Frandsen, SE og HØR, NewsDesk Aller Media

Dagens Gossip