Jesper blev slået ned i byen - nu er hans budskab om at ‘bakke ud’ gået viralt

Skrevet af Ane Sørensen

04/10/2015

Mest læste i dag

Forrige lørdag blev Jesper Hald slået ned af en mand i København - om morgenen efter en bytur med sine venner.

Søndag vågnede Jesper uden at kunne huske noget. Men han har fået at vide, at han var blevet slået bevidstløs og faldet ned på asfalten uden at tage fra. Jesper kom på skadestuen, hvor han fik scannet sit hoved - det viste sig, at der var et brud på hans kæbe.

Nu har Jesper skrevet et opslag på Facebook, hvor han fortæller om sin oplevelse.

- Jeg har så modbydeligt stærke smerter i munden nu (operationen foregik igennem munden.. også fordi mit bid skulle rettes til). Jeg spiser piller konstant. Al mad skal indtages flydende de næste fem uger. Det her er fandme ikke sjovt, skriver Jesper.

Derfor ønsker Jesper at sende et budskab til andre om at undgå vold, særligt når alkohol er involveret.

- Det er ikke pinligt at bakke ud. Hvis jeg bare var skredet i stedet for at svare ham igen, så var jeg nok blevet kaldt en tøs - men så havde jeg i det mindste ikke ligget her med voldsomme smerter, suppe og en plade, som for altid skal sidde i min kæbe, skriver Jesper.

- Mit råd er bare at undgå vold og diskussioner i byen. Lige pludselig ligger du som mig og måske også med et par tænder slået ud, fordi det var den forkerte, du fik diskuteret med, og det er ikke det værd, afslutter han.

Siden Jesper skrev sit opslag den 1. oktober, har det fået mere end 2.000 likes og er blevet delt næsten 1.400 gange.

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Det er to dage siden at jeg blev udskrevet fra Køge Sygehus efter 3 dages indlæggelse og operation..Til dem der ikke...

Posted by Jesper Patriots Hald on 1. oktober 2015

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler: