Jesper Duus fortsætter som cheftræner i Rødovre

Den tidligere landsholdskæmpe Jesper Duus fortsætter som cheftræner for Rødovres ishockeyherrer i Metal Ligaen.

Parterne har forlænget kontrakten, så den også gælder for den kommende sæson. Det oplyser Rødovre Mighty Bulls i en pressemeddelelse.

Duus har stået i spidsen for Rødovre de seneste to sæsoner, hvor klubben i begge tilfælde er blevet ekspederet ud af slutspillet i kvartfinalen.

- Det er hårdt og tidskrævende at være både sportschef og elitetræner, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg er på et af de mest attraktive steder i Danmark, hvis man elsker ishockey.

- Sidste sæson var ok med pil opad, hvis vi ser på hele sæsonen. Vi fik prøvet at være med i toppen og lærte, at det kræver mindst lige så meget af alle på og uden for holdet, hvis man ønsker at blive hængende der.

- Sidste del af grundspillet ventede vi underbevidst på, at slutspillet skulle starte, og vi beviste også, vi var klar. Vi gav Esbjerg en god serie, men de viste sig bedre end os, siger Jesper Duus.

Rødovres direktør, Brian Møller, roser cheftræneren for at få meget ud af et begrænset økonomisk råderum.

- Vi har været rigtig tilfredse med arbejdet, og vi synes, at Jesper har formået at få rigtig meget ud af spillertruppen.

- Som klub har vi et stramt budget, og derfor er det vigtigt, at få spillerne til at arbejde som et hold og kæmpe som en enhed.

- Jesper er en god mentor for de unge spillere, hvor han med sin store erfaring som spiller i både ind- og udland kan bidrage til deres udvikling.

- Det er et meget vigtigt kriterium for vores trænerprofil og et punkt, hvor vi har været meget tilfredse med Jesper, siger Brian Møller.

I 2012 blev Jesper Duus optaget i dansk ishockeys "Hall of Fame".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip