Jesper Hansen holder nullet og får sejr i Bastia-debut

23/08/2015

Tirsdag forlod fodboldmålmanden Jesper Hansen Evian og skiftede til Bastia.

Lørdag holdt danskeren målet rent i sin debut, da Bastia vandt 3-0 over Guingamp i den bedste franske række.

Evian rykkede ud af den bedste række efter sidste sæson.

Bastia ligger nummer to i den bedste række efter tre runder. Klubben har syv point, to point færre end de regerende mestre, Paris Saint-Germain.

Mens Jesper Hansen kan glæde sig over sin debut, vil gæsternes målmand, Jonas Lössl, næppe se tilbage på kampen med glæde.

Allerede efter fem minutter blev den danske målmand passeret af Julien Palmieri, der fordoblede føringen seks minutter før pausen.

Kort før tid blev Jonas Lössl passeret for tredje gang, da indskiftede Lassana Coulibaly gjorde det til 3-0.

Lars Jacobsen var ikke med i Guingamps trup. Klubben er sidst i rækken uden point.

Angriberen Martin Braithwaite spillede hele kampen for Toulouse, som hjemme spillede 1-1 mod Monaco.

Toulouse har fire point og ligger nummer 10 i den franske liga.