Jesper "Kasi" Nielsen stopper i AG København: For hårdt for familien

Pengemanden bag den succesfulde håndboldklub AG København, Jesper "Kasi" Nielsen, meddeler nu, at han stopper i klubben.

Jesper Nielsen trækker sig med omgående virkning efter syv år som bestyrelsesformand for klubben, og samtidig sættes familien Nielsens ejerandel af AG København til salg.

- Den negative opmærksomhed omkring min person i et enkelt medie er eskaleret løbende over de seneste fem år og er nu nået et punkt, hvor det for alvor går ud over min familie, som er kraftigt påvirket af de meget personlige og følelsesbetonede angreb. Samtidig påvirker den løbende kampagne nu AG Københavns fremtidige forretningsmuligheder negativt og jeg ser desværre ingen anden mulighed end at trække mig som bestyrelsesformand og på sigt som ejer af AG København, sige Jesper Nielsen om baggrunden for sin beslutning.

- Familien har tilbragt de seneste dage sammen og har vendt og drejet situationen. Vi har diskuteret mange alternativer til langt ud på natten, men når hver gang til den konklusion, at selvom vi elsker AG København, kan det ikke opveje de negative konsekvenser for familien. Andre vil tage over, men vi vil fortsat følge klubben tæt.

- De konstante negative omtaler af min person påvirker AG Københavns muligheder og skal AGK udfolde hele potentialet som verdens bedste håndboldhold, kan min person og de sværere arbejdsvilkår for klubben, ikke stå i vejen.

Jesper Nielsen vil ikke acceptere den hårdhændede behandling, som han mener han har fået af medierne.

- Jeg elsker sport, jeg elsker AG København og de mange oplevelser. Jeg elsker at skabe nyt, at se arbejdspladser vokse med masser af medarbejdere og hvad der følger. Men skal jeg vælge mellem alt det og hensynet til min familie, så er det altså simpelt: Så er grænsen langt overskredet for, hvad jeg kan acceptere.

- Jeg trækker mig derfor omgående og familien sætter vores ejerandel i AG København til salg. Vi har enkelte potentielle investorer i støbeskeen, men ingen endelig køber på nuværende tidspunkt. Det arbejde vil direktøren, Søren Colding, stå for i tæt samarbejde med den nuværende ejerkreds.

Organisationen fortsætter med det nuværende set-up, men altså uden Jesper Nielsen. Det vil sige, at Søren Colding fortsætter som direktør, administrationen er den samme og det sportslige set-up er uforandret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip