Jesper Petersen på øv-tur: Ingen ordførerpost

Socialdemokraternes folketingsgruppe har på et gruppemøde torsdag formiddag udpeget Jesper Petersen som medlem af en række udvalg.

Til gengæld har den markante tidligere SF'er ikke fået en ordførerpost i sit nye parti, efter han forlod SF og rollen som SF's politiske ordfører.

Dermed fik den tidligere højt profilerede SF-politiker delvist ret i, at han efter partiskiftet må sætte sig tilbage på bageste bænk hos Socialdemokraterne.

Jesper Petersen er tilfreds med udvalgsposterne, der blandt andet tæller Folketingets Skatteudvalg og retsudvalget, og han glæder sig til at komme i gang med arbejdet:

- Der er både områder, jeg kender godt, og andre hvor jeg vil få mulighed for at opdyrke nyt land og komme ind i nogle sager, jeg ikke har arbejdet meget med før.

- Hvilke aspekter af de forskellige udvalg, jeg skal arbejde særligt med, skal jeg nu afklare sammen med ordførerne og de øvrige socialdemokratiske medlemmer af de forskellige udvalg.

- Jeg er glad for at blive vist tillid til, at jeg kan bidrage på disse områder, siger Jesper Petersen i en pressemeddelelse.

Ud over skatteudvalget og retsudvalget er Jesper Petersen også blevet medlem af transportudvalget, Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Klima-, Energi- og Bygningsudvalget, Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, By- og Boligudvalget og Færøudvalget.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip