Jesper Petersen »ydmyg og overrasket« over finansordførerpost

Han fortæller ligeledes, at han er »meget beæret og ydmyg« over, at den socialdemokratiske ledelse har peget på ham. Og at der angiveligt er murren i krogene over, at han er blevet valgt over andre socialdemokrater, som har kæmpet for netop den post, ønsker han ikke at udtale sig om.

»Jeg er blevet valgt til at være finansordfører af gruppen. Og den slags trakasserier vil jeg ikke kommentere på. Er det ikke altid sådan, når der er konstituering, at nogen ville have haft noget, de ikke fik?,« siger han til den ventende presse.

Jesper Petersen lover sine partifæller, at han vil gå til opgaven »med ihærdighed«, så han kan bevise, at han er den rigtige til posten.

Både statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) og finansminister Bjarne Corydon (S) ser frem til at følge Jesper Petersen i den nye rolle, sagde de alle efter gruppemødet.

»Jesper Petersen er et fuldkommen indlysende politisk talent, og jeg ved, at han kommer til at gøre det glimrende,« lød det fra Corydon, mens Thorning pegede på, at den tidligere SFer havde sat sig ydmygt tilbage i de socialdemokratiske rækker, og at det var tid til, at han nu skulle have posten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip