Jesper Worre skyder tilbage på Hembos angreb

- Det er så manipulerende, som det nu kan blive. På den senest offentliggjorte europæiske rangliste ligger de nummer 58. Meget langt fra alt det, han siger. Det er UCIs europæiske rangliste, jeg taler om. Vi skeler ikke til løb kørt langt ude i verden, hvor vi ikke aner niveauet af feltet eller cykelløbet, siger Jesper Worre.

Og en af de store forskelle på UCIs europæiske rangliste, hvor Cult Energy, Blue Water og Concordia er bedre placeret end CWO, og QCRanking, hvor CWO er bedste danske continental-hold, er, at QCRanking tæller point sammen fra løb i hele verden, mens UCI-listen holder sig til europæiske løb.

- Christina Watches-Onfone har hentet suverænt flest af deres point i fire etapeløb i Nordafrika. Det er faktuelt, siger Jesper Worre og påpeger, at afrikanske løb slet ikke kan måle sig i niveau med det, der køres i Europa.

Fravalget af Michael Rasmussens hold handler ifølge Jesper Worre først og fremmest om, at CWO ikke har leveret resultater i de løb, man bruger som grundlag for udtagelsen til Post Danmark Rundt.

- De kom ikke med, fordi der er fire hold, der i udtagelsesløbene har vist sig at være stærkere under de kriterier, vi har stillet op. Og det er de fire hold, vi har udtaget, siger løbsdirektøren.

Det er danske UCI-løb, Post Cup og danmarksmesterskaberne, man især kigger på ved udtagelsen. Og så tæller den danske vinkel også, fortæller Worre.

- Vi ser især med på det med talentøjne, og det betyder U/23-øjne. Det vil sige, at vi kigger på de hold, der udvikler. Og så skeler vi selvfølgelig også til resultater i udlandet. I den forbindelse er det især danske rytteres resultater i udlandet, vi kigger på. Vi har danske briller på, siger Jesper Worre.

- Christina Watches-Onfone har ikke kørt særligt godt i de løb, vi kigger på. Og de eneste sejre, de har, er med deres spanske ryttere. Det betyder heller ikke så meget for os set med danske øjne, siger Worre.

Han afviser blankt, at der skulle lige noget personligt i udtagelsen, selv om det er almindeligt kendt, at forholdet mellem Jesper Worre og medejer Michael Rasmussen hos CWO ikke er det bedste.

- Det har intet med sagen at gøre. Vi havde dem med sidste år. Claus Hembo har sagt på et møde med de syv continentalhold sidste år, at de ikke er sat i verden for at udvikle talenter. Så siger jeg: Det er dit valg Claus. Vi har aldrig været efter ham på det, men han er efter os, fordi vi tillader os at have vores holdning.

Så hvis CWO vil med i Post Danmark Rundt, skal de kigge mere på jeres udtagelseskriterier og skabe resultater i de sammenhænge?

- Det må ligesom være det. Resultaterne taler for sig selv i de hjemlige danske løb, der er blevet brugt som udtagelsesløb. Og Hembo har nul U/23-ryttere. Han har ingen ryttere, der er interessante for vores landstræner, siger Jesper Worre.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip