Jess Thorup erkender: Vi var lidt heldige mod OB

FC Midtjylland var heldige med at få point i Alka Superligaen fredag aften, da det blev 1-1 ude mod OB.

Det mener midtjydernes træner Jess Thorup.

- Vi var lidt heldige, at vi fik et point med I dag, og det skal vi være glade for. Som udgangspunkt tabte vi to point, men som kampen udviklede sig, så vandt vi et point.

- Vi fik ikke lagt det pres, som vi gerne ville. Folk stod og kiggede lidt og reagerede først, når bolden var spillet. OB vandt de fleste dueller og de resterende andenbolde, siger Jess Thorup.

I anden halvleg fik FC Midtjylland ifølge Jess Thorup lidt mere styr på spillet, men uden at det blev farligt.

- Det første kvarter af anden halvleg gjorde vi det, som vi gerne vil. Vi satte os på kampen og fik et overtag, men det udmøntede sig ikke i store nok chancer, og det er jeg ikke tilfreds med, siger FCM-træneren.

Under kampen var der to situationer, hvor FC Midtjylland kunne have fået straffe, men hvor dommerens fløjte forblev tavs. Det burde den dog ikke ifølge Thorup.

- Sviatchenko fik muligheden for at afslutte, men trøjen var ved at blive revet af ham, og det, mener jeg, skal give straffespark.

- Den anden situation kunne jeg ikke se, men jeg hørte, at der også skulle have været straffe senere, men sådan er det. Det skal vi ikke pibe over. Der er mange andre trænere, der står og føler sig snydt, så det kan jeg ikke bruge til noget, siger Jess Thorup.

Efter landskampspausen havde FCM kun fem kampe tilbage i efterårssæsonen, hvor målet var at hente sejre. Selvom det ikke bliver sådan, skal holdet være tilfreds.

- Vi havde en god tro på, at vi skulle have en god afslutning på efteråret, og det skulle starte med en sejr her i Odense. Det gjorde det ikke, og vi er vel lidt heldige at have det ene point. Det skal vi være tilfredse med, siger Jess Thorup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip